Valborg 2010

Då var det valborg! :D Den här fredagen är bra på så många olika vis. :) Man får komma hem, ja det är valborg och vi ska bort till nåra kompisar ikväll så det ska bli skit kul! Vi ska se en brasa tror jag sen vid halv 11 eller när det nu var ska vi åka o se raketer vid universitetet! :D Skit kul, jag har aldrig varit där på just valborg men det är nog bra drag där kan jag tro! :D Hahaha, hoppas de i alla fall! :) Tips? Sup inte skallen av er! Seriöst, vad är anledningen till att förstöra sin kväll? xD Har man inte bättre vett än så, så skyll dig själv! :) Min valborg kan jag garantera är bättre än förra i alla fall. Då var jag inne på sunderby sjukhus med en spricka i armen... Jätte kul, verkligen... Hahah, *ironi*. x'D Aja, mormor får komma hem idag också och nu är min morbror och hans fru här också så vi ska träffa dem imorgon! :D Det är skönt att dem är här nu så de kan hjälpa till nu också. :) Mamma uppskattar det massor. :)
Nej men nu ska jag ta mig an resväskan... -_____- ' *BORING* Bara svepa en kaffe först. :) Men de är en sån där måste göras grejj så bara ta sig i kragen och sätta igång. Sen ska mamma och jag iväg o handla nån middag till ikväll då såklart, det ska man ju också ha. :) Så har lite att hinna med nu.
Hoppas ni får en jätte kul kväll och trevligt sällskap och som sagt, råd mitt exempel. Drick med måtta i alla fall! Det är inte tufft att ligga och spy på marken. Tänk på den som kommer måsta hjälpa dig, om nu inte du tänker på ditt eget bästa. :)
xoxo Angelica<3

Grattis Kungen!

Först och främst: Grattis till våran konung Karl Gustav! :)
xoxo Angelica<3

Buffé!

Nu sitter jag och mor o ser tv, men innan det var vi på Buffé! :D MUMMA!!! :) Åt massa olika gott. Tillexempel lax, ägg, räkor, grillspett, potatis, permesanost, skagenröra ja osv! :D  Hur mycket som helst fanns det nästan att välja mellan. :D Haha! Nu ikväll ska vi se tv och så ska jag fortsätta med pluggningen. :) Ha en trevlig kväll! :D
xoxo Angelica<3

Pluggar :)

Hey! Sitter och ska fortsätta skriva på min engelska uppsatts! :D Excited, Yes I am! :D Tänkte bara snabbt lägga upp ett inlägg är innan jag djup koncentrerar mig i den. :) Idag har jag då varit på strål vid 10 tiden, sen så satte jag o mamma oss på Kahl's åh tog mig en latte. Mys o sitta på barstolarna o titta ut. :) Efter det gick vi tebax till patienthotellet och fortsatte med smyckes tillverkningen vi startade igår. Alltså, halsband. :D Skit kul o göra! Av glas är de, vackra, jag lovar. Men kanske passar mer en vuxen än tonåring... ^^ Hihi. Mamma är för övrigt där nu igen medans jag ska plugga. :) Hon trivs bra vid hantverks grejjs, det är såååå hon. :P Skapande och sånnt. :) Men i alla fall, sen åt vi lunch. Jag åt nån kyckling som skulle smaka citron, men nej... XD och ris o mamma åt dillkött med potatis. :) Sen fortsatte vi med smyckena o nu sitter jag här och längtar efter att sätta igång! XD ahahah! Sen ikväll till middag är det buffé! Ska bli intressant och se vad det bjuds på då! :D Hoppas på att hinna ut ett tag också, det är sol o fint väder! :D WOOOOHOOO!!! =D Man blir mer pigg och livsfylld när det är bra väder! :D Håller inte du med? :)
Måste bara berätta om i måndags, då käkade vi på Allstar! :D Mimmi = HAPPYFACE! *_________* Mums så gott det var! Jag åt: Ostfyllda tortellini med permesanost och kycklingfile med broccoli och sallad! Det var så jäkla gott! Mamma och pappa älskade sin mat också! Det var min Allstar oskuld som försvann där, ahahah :D Nej men jag har velat äta där jätte länge så då tog vi oss dit och det var hel lyckat. Tog lite tid att få in maten, men det var värt det! :D Mums!
Aja nej nu har jag verkligen inte mer tid att spilla bort, dags att sätta igång! Hinner säkert med minst ett till inlägg idag/ikväll! Puss och kram allesammans! :D
XOXO ANGELICA<3
P.s Ja mitt humör ligger på topp är sjukt glad, kanske märks det av i inlägget.. :D (Hoppas det ;D) PUSS!

Back on track...

Måndag igen - Tillbaks till Umeå..
Har inte sovit så mycket inatt, typ 5 timmar? Men kan ju vila i bilen. Annars tänkte jag se film, "Flickan som lekte med elden". Den är lite drygt 2 timmar så passar ju hyfsat bra, halva vägen film andra halvan läsa/sova/vila. ^^ haha! Äh nu ska jag ta på mig kläderna, känns lite wierd att fortfarande strosa runt i sovplaggen? x'D Ha en fortsatt trevlig vecka!
xoxo Angelica<3
P.s Och som sagt, ha lite överseénde angående extremt gleeeeees uppdatering under veckan. Jag har svårt att få tillgång till internet därborta. Har en dag säkrat i alla fall men då måste jag PLUGGA XD men kan säkert klämma in nått snabbt inlägg ändå. :) Vi får la se. :P Ha de gött'!

Rubrik vare här...

Nu har jag kommit hem för sista gången ikväll. x'D Hahaha, skönt att ha träffat mormor nu innan vi far iväg igen. :) Lina, roffe och mia var hos oss på eftermiddagen och fikade. Det var trevligt! Spelade även blokus och visade bilder och snackade massor. Planerat lite lätt inför helgen ockå, det är ju valborg för tusan! :D Kommer nog bli great! Allt slår förra året i alla fall! Då var jag fast på sunderby sjukhus för jag hade fått en spricka i armen och skrapade bort grus ur mina knän... Så trevligt så... NAT XD Hahah, blev snabb driven på MAX och tv tittande och pappa kom hem sent på kvällen från stockholm.. Ah snacka misslyckad inledning på våren asså... x'D haha
Aja, nu ska jag äta medicin. Adios amigo!
xoxo Angelica<3

Make-up!

Dagens make-up slänger jag även in! En bild har jag. ^^
Fan den var inte heller vänd... x'D hahah sorry! Men har lagt en ljusrosa ögonskugga med en mörkblå skugga i kanten och på sidorna av ögonlocken. Svart kajal längst ögona i liten mängd och svart maskara som jag böjt upp ögonfransarna med ögonfransböjare innan. :)
xoxo Angelica<3

Dresscode

Dresscode för dagens outfit. :)
Ja jag vet sorry, ni får vrida på huvudet... Har ej hunnit vända på bilderna och nu ska vi iväg till sjukhuset så hinner inte nu heller... Sorry!
xoxo Angelica<3

Dagens låt

Dagens låt står ingen mindre än Lady Gaga och Beyoncé för. Älskar låten! :D<3
Lady Gaga ft. Beyoncé - Telephone



HV71 SM VINNARE!

Juste! Måste bara gratulera HV71 till vinsten igår! Den var ni värda, men även bra kämpat till Djurgården! :D Såg faktiskt även matchen igår mellan Barcelona och ja, vad det nu var för lag... Och självklart vann Barca :D Woooho! Väntat? Svar: Ja!!! XD Morfar sa att dom de mötte låg typ i botten... Men han tyckte det var lite förvånande, att de spelade hyfsat bra. Ah, jag vet inte. Inte särskilt insatt i de heller. Sport är inget jag är särskilt förtjust i, men nån gång så... :)
xoxo Angelica<3

Nyduschad och klar!

Så, då var man nyduschad och redo för en ny dag. :) Tror vi ska få främmande osså ska vi till mormor, så ser dagen ut. :) Psykiskt mår jag SKIT. Men bearbetar det så gott jag kan... Men jag vill helst inte vara med folk just nu. Jag är så sjukt frustrerad och arg/ledsen. Dels på att mitt hår har börjat lossna där de strålar, mina tårar bara rann i duschen när det bara fortsatte lossna hår när jag tvättade det och tog just där vid strålstället. :'( Det är den jobbiga psykiska terrorn jag går igenom och dels lite familje issues... Men det går jag definitivt inte in på är på bloggen. Jag har ett privatliv även jag. På morgonen har jag sett "Biggest Loser" repris och käkat frukost och ja, duschat då såklart. Just tatt på mig dagens outfit, men har ej tagit bild ännu... Så kanske kommer det upp en dresscode senare. :) Tror det var ganska länge sedan? Aja, kul med nytt i alla fall... :P Ska väl sminkat mig och fixa håret som fortfarande sitter uppe i en turban. x'D Haha! Fint väder är det också så ska väl ta mig några seg utanför huset nu snart. :) Härligt, hoppas ni i övriga landet också får se solen! Ha en underbar söndag och ta vara på dagen innan skolan! Tschüss! <3
xoxo Angelica<3

Still standing

Nu är jag hemma efter en ganska full dag. Har just varit och besökt mormor, vi har tagit dit kläder och lite sådant. Skönt att hon fått lite besök, hon är så ensam! :( HUVVA! :'( Imorgon ska vi nog dit igen. Eller de andra ska dit och jag följer nog med då också. Vill verkligen ta vara på tiden jag kan träffa hon, sedan åker jag ju. Nu ska vi börja med maten, lax med potatis och romsås! AS GOTT! :D I alla fall, har läst ut en bok idag. "Linnea, kom hem!" heter den. Den var bra, handlar om en tjej som heter Timjan som vars bästis med sin mamma åker till Thailand och som omkommer i Tsunamivåg. Timjan håller hoppet om att de lever länge kvar länge, tills en ny tjej, Nadja börjar i klassen och sätter sig på Linneas plats. Då börjar hon inse att Linnea inte kommer tillbaka. Nadja och Timjan hittar varann och känner att de kan prata med varann och är de ända som förstår sig på hur det känns. Nadjas föräldrar är nämligen båda borta också. Hennes pappa dog även han av Tsumanin, mamman 2 dagar efter Nadjas födelse. Men de blir vänner och finner båda ro i varann. Lite tung bok men ändå fylls lite humor in då och då. :) Jag rekomenderar boken! :) 4/5 möjliga! :D
xoxo Angelica<3

24/4

Och då var mormor inne på sjukhuset igen... Har fått åka in med ambulans inatt. :( Vi ska till henne nu på eftermiddagen. Men först ska jag, mor och sebb ut o fixa nåra ärenden i staden. Eller ah, till storheden ska vi faktiskt. ^^ Skulle även behöva ta en sväng förbi Robin och hämta en film han lånat av mig... Dom drar ju utomlands imoron och inte vet man när dom kommer tillbaka inte.. Hahah (askmolnen ni vet..?) xD Pappa håller på o byta ut vinterdäcken till sommardäcken. :D Jag gillar't! haha :) Vill ha bort vintern nu! Men det har faktiskt smält en hel del nu... Nästan, men bara nästan, snöfritt utanför mitt fönster! Rellativt tunnt lager kvar! :D Skönt att det går rätt fort. Hur som helst, middag blir antingen här hemma med morfar inkluderad eller hos morfar. Killarna vill ju se hockeyn också så... :P Vem hejar ni på? HV71 eller Djurgården? Jag är inte så säker på vem jag hejar på längre... hahaha XD HV71 var det först, men nu har jag börjat få upp ögorna mer för Djurgården. Det logiska borde vara att jag hejar på Djurgården... Men jag vet inte.. Hahaha, det spelar inte så stor roll tror jag... Är inte tillräckligt insatt för att kunna välja ut en längre. Dom är ju så SJUKT jämna! xD haha :D Äh nu ska jag ta på mig en kofta, kallt det blev i linne/klänning vad det nu är?.. x'D hahah Ha det fint!
xoxo Angelica<3

Back in town ;D

Nu har jag tid att skriva ett inlägg. Har haft fullt upp idag. :) Hade tidig strål tid idag på morgonen så mamma och jag käkade frukost efter den, sen startade vi bilresan hem som gick utan problem den här gången. XD :) Vi var hemma vid halv 1 tiden. Då gjorde vi oss lunch, pyttipanna med stekt ägg o rödbetor. Måste säga det är ända gången jag kan säga att jag "längtat" efter pyttipanna. x'D ahaha, efter det åkte jag, mor & far till skolan där jag träffade Pernilla (min mentor) som vi hade bokat in ett besök hos för att lämna in lite färdig gjort skolarbete och för att hämta min kjol som jag jobbat med på slöjden. Så nu är allt det fixat! Skönt, slipper jag tänka mer på det. :) Dock missade jag o få med ett papper... Men men, det är inte hela världen. ^^ Sedan fortsatte vi vidare till nästa stopp. -Sjukhuset, där i skulle hämta upp min mormor som har fått åka hem nu över helgen som permission. :) Så då hämtade vi henne, uträttade några ärenden där på sjukhuset sen åkte vi hem till mormor och morfar. Vi stannade kvar där ett litet tag och hjälpte till lite grann och samtalade sedan åkte vi hem. Har hunnit med att fixa lite här på datan och nu ska vi äta middag! :D Kyckling blir det, gött'! Vi hörs säkert mer sedan ikväll, baiii!
xoxo Angelica<3

HALLO :)

Hej på er!
Sitter i skolan här på sjukhuset och har gjort det ett BRA tag! Både innan lunch och nu sedan kvart över 1-halv 2 tiden. Sitter och har börjat med en engelska uppsats ang. "How to save the world"! Det är ganska intressant, men det är sjukt mycket man ska veva in, stort ämne! Men det är hyfsat kul. :D Imorgon åker jag ju hem på permision över helgen, då blir det mer uppdatering. LOVAR! ^^ Fy vad det har hänt mycket denna vecka! Började hemskt, min mormor for in på sjukhus men hon ska tydlgen få åka hem nu i helgen så ska träffa henne då! Men min släkt har nu i alla fall kommit hem ifrån USA. De drabbades av flyg-inställingarna som varit. Men de fick åka buss från Oslo, men nu är de hemma i alla fall. :) Skönt det. :)

Nej men ska börja avrunda är nu. Ska traska till Margareta nu tror jag och be henne smörja mina öron, eller ah, bakom. Har blivit så torr och fått exem av strålningen eller om det är av medecinen? Vet inte säkert... x'D Och ikväll är det köttbullar till middag! :D MUUUMS, dock har jag nästan bara ätit kött i veckan! 4 dar i rad. x'D Åt pannkaka till lunch i alla fall hahaha! :P Nej men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon! TAKE CARE!


xoxo Angelica<3

Måndag = resedag

Dagens (troligen) ända inlägg och kanske blir det inte ett nytt förens när jag kommit hem igen. Bror på om jag finner en internet uppkoppling.. :P Nu ska vi ut i solen på en prommis sedan ska vi nog sätta oss i bilen och starta färden. ^^ Har strål, sedan och efter det ska vi åka och besöka morfars syster och hennes man i Holmsund och stannar där på middag. Sen ska vi tillbaka till patienthotellet. Men nu ska vi ut. Adios!
xoxo Angelica<3

Vulkanutbrottet...

Haha, det känns som att jag har dunder koll angående vulkanutbrottet på Island och hur flygtrafiken ser ut just nu. Haha, sett så många nyhets repotage om det idag så har det mesta in nött nu. Så har ni frågor kan jag försöka sara. ;) haha
xoxo Angelica<3

Fått-grejs-gjort-dag-idag XD

Fått gjort lite med det ena och det andra idag. :) Har laddat hem lite olika program till Macen, gjort lite skolarbete, provat mina nya skor, liksom gått in dom lite grann. :) Druckit en latte, så jäkla snygg den var i nåra sekunder med perfekt skummad mjölk, men den försvann super snabbt! x'D Ahaha, hann ta 2 bilder när den levde som den skulle. hahah :) Och nu är mormor och morfar här och maten håller på att lagas så snart blir det väl middag. :) Köttfärslimpa bjuds det på tror jag. ^^ Sen ska jag se Gossip Gil och sen lite annat shaffs. :D Måste packa väskan också.. Har inte gjort det ännu.. :S XD *Boring* x'D
xoxo Angelica<3

Recept

Nu eftersom jag fick värsta baksuget idag ska jag göra en uppdatering på "Recept" kategorin! :D
Mockarutor

Ingredienser (30 portioner/st.)

2 st ägg
3 dl strösocker
150 gram smör
1 dl mjölk
4 dl vetemjöl (gärna special)
2 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
4 msk kakao

Glasyren

4 msk kakao
4 dl florsocker
75 gram smör
0,5 dl kallt kaffe
1 msk vaniljsocker
2 dl kokos, strössel, nötter el. dyl.

Gör så här

  1. Smält smöret & låt svalna något. Vispa ägg + socker poröst. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao & vaniljsocker i en skål och vänd ner i äggsmeten. Tillsätt smöret + mjölken och rör om försiktigt.
  2. Häll smeten i en smord långpanna eller klädd med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen 175 grader ca 30min.
  3. Till glasyren; Smält smöret i en kastrull. Blanda ner resten av ingredienserna och rör till en slät smet. Bred ut på kakan när den svalnat. Garnera med kokos!
Källa: www.kokaihop.se

Besöks rekord!

Wow, igår hade jag min toppkurva på besökare av bloggen! 69 st! :D Ja, för mig betyder det mycket! :D Min blogg är ju otroligt liten, så det är jätte kul! Tack till alla er som kikade in! :D
xoxo Angelica<3

Söndag 18 April 2010

Söndag, och ingen sol. Vars tog mina underbara vår/sommar känslor vägen? :( Nu är det täckt med snö igen. Och jag som vill kunna sitta ute i solen och läsa en tidning så som för en vecka sen... :/ Aja, hoppas det blir fint igen snart. :) Idag har jag bara chillat och duschat och tagit det lungt. :) Sett på nyhetsmorgon, det var typ lite mysigt. haha :) Känns så vuxet/tantigt att sitta och titta på Tilde en söndags morgon. Det är jag nog endå tonåringen som gjort... Ahaha XD LOL :D Aja, mormor och morfar ska komma och äta middag här ikväll. Kanske nån annan kommer på fika innan? Robin med sin familj? Vill baka, typ kladdkaka eller något. Mockarutor eller ja något i alla fall så det finns hemma. :D Så ska nog ställa mig i köket och se vilka ingredienser vi har så jag kan slå ihop någon smet. :)
På tal om ingenting så har jag blivit jätte torr bakom örona där dom strålar! Ser jätte hemskt ut! :( Stackars hud... Sen typ har man börjat känna av vissa andra väntade bieffekter, men det är ju så som det ska. Men det tär lite på mitt psyke... Min frustration växer.. Men vad kan jag göra? Jo, ingenting. Gäller att bara gilla läget och följa med strömmen. Men jag kan ju säga att det är med viss ångest jag åker ner till Umeå imorgon. Jag vill vara hemma. Även om att det funkar bra där nere, som det gör, så saknar man verkligen allt här hemma. Bara grejjen att kunna gå och ta sig en macka och koka en kopp te på kvällen är så irriterande att inte kunna göra och bestämma. Och det är liksom bara första veckan som har gått, har minst 6-7 veckor kvar. Jag är stark, så jag kommer inte gå under. Men det är en psykist jobbig press jag har och fått. Lång period att möta. Men det går, allt går. Man får ta vara på det korta ljusa stunderna under dagen. Typ som, en latte! :D Att unna sig en latte varje dag är något som mina föräldrar bjuder på. 25 kr per dag blir en grejj som tas utan stoppat. :) Hahah :D<3 Nu vet ni hur mina närmsta månader känns och ser ut till viss del, och hoppas för allt i världen att era inte är lika ångest fyllda och definitivt mer POSETIVA och roliga!
xoxo Angelica<3

NIGHT!

Nej nu tackar jag för mig denna lördag. Imorgon är en ny dag. Har hunnit med massa nu ikväll här på datorn. Ska ba in på mailen, sen stänger jag av denna lilla skönhet. Godnatt people. :)
xoxo Angelica<3

Dagens låt

Ett tag sen jag slängde en dagens låt/musik så idag kommer en! :)
Legenderna Metallica får stå för underhållningen idag med låten My Apocalypse. :)

Min vecka som varit.

Min vecka:

Måndag: Åkte ner till Umeå, strål, middag på hotellet, chillat på kvällen. :)
Tisdag: Frukost, strål, skola (egen plugg), latte, lunch, skola (med Karin), hotellet, pappa åkte hem med bussen, mamma och jag promenerade runt på universitets området, middag, film.
Onsdag: Frukost, strål, skola (Karin&Sigge), lunch, skola, film på hotellet, middag, film forts, tv, g'night. :)
Torsdag: Frukost, strål, skola (Karin&Elin), biblioket, lunch, skola, stan med mamma. Vi fikade på Nya Konditoriet, jag åt värden godaste choklad tårta och mamma tog en tårtbit osså delade vi på en cola. SUPER GOTT! :D<3 Köpte ett par till skor, ballerina skor, på SkoPunkten. :) Och t-shirten på The Store. :) Sedan åkte vi tillbaka till patienthotellet och åt middag, sedan såg vi på tv o strosade på där tills vi la oss. :)
Fredag: Frukost, strål, började blifärden hem som försenades i Skellefteå då bilen blev för varm när vi stannade för en paus så då fick vi stå där i 45 min o vänta på att bilen skulle kallna.... Men det löste sig till slut och vi var hemma vid halv 2 tiden. Då åt vi lunch, köttbullar och makaroner, sen satte jag på en film som sagt. "Zombieland" som jag skrivit om innan, men hann inte se klart den innan madde och hanna kom som var bjudna på fika. :D Även becca kom, en timme senare pga av prao o busstider o lite annat, så då när hon kom satt vi fortfarande o snackade och sen blev det så att de käkade även middag här. Vi beställde hem pizza så vi mumsade allihopa på det. :D Sen gick vi ut en stund bra på gatan och stod där ute en stund och bara snackade. :D Sen gick vi in och tittade på "Så ska det låta". Efter det traskade de tillsammans hem. :) Vi hann ta en och många andra (haha) bilder så har massa söta biler på oss som är special effektade (stavning? XD), så när jag sen är i Umeå o saknar flicksen kan jag bara ta mig e titt på dessa bilder och lee. :D<3 Tack för ni finns. Ni är de bästa vännerna man kan ha! Älskar er av heela mitt <3! + Några till som nu inte var med igår! :D Ni är definitivt inräknade, glöm aldrig det! :D<3333
xoxo Angelica<3

Färska bilder ^^

Tänkte bjussa på bara nåra sekunder "gamla" bilder! ^^ Hahah, har min nya CheepMonday tröja på mig som är köpt från The Store i Umeå för 180 kr. :) Syns lite halv taskigt... :/ Men det är ett köp jag är mycket nöjd över. :D
xoxo Angelica <3

...Fortsättning...

...Nuså, nu är batteriet fyllt igen (jag har ätit mat betyder det XD). Haha!
Okej, sen efter vi hade fikat gjorde jag klrt den sista uppgiften inom ämnet no jag fått. Så nu är jag äntligen klar med det! Känns jätte skönt. :) Skulle behöva lämna av lite klart skolarbete på måndag innan jag åker ner till Umeå igen. Får se om jag hinner det på morgonen. Ska nog även ta med mig min kjol som jag håller på med på slöjden... Både min mamma och Karin, som min lärare på sjukhuset heter, tycker jag ska göra klart den nu när jag är i Umeå. :P Hahah, är inte alls sugen på det själv... Men men, vi får väl se. Kan ju alltid ta med den i fall att jag ändrar mig. ^^ För övrigt har jag gjort klart min prao-interjuv och jobbat med matte i veckan men ska även fortsätta med matten till veckan. Tar med mig engelska och tyskan nu till veckan så har jag och välja lite på. :) H-Kn ska jag typ läsa ett kapitel om fetter, det kanske jag gör bort imorgon. :) Känns lika bra. Eller till och med ikväll? Varför inte, hahaha. :) Aja, skolarbetet löser sig. Tråkar väl ut er om att sitta och skriva om skola... Förlåt. :) JUSTE! Rebeccah Lundqvist var förbi här en snabbis innan vi åkte o spela bowling. Det var kul o se henne och hinna ta nåra ord med varann. :D Sen hon böt skola har jag inte haft så bra kontakt med henne. Det har hänt så mycket jobbigt för oss båda så ja, jag vet inte.... :/ Men det var jätte skönt att träffa hon. :) Fick en mega kram och hälsningar från hennes mor oxå. :D Hoppas det löser sig för dig/er/alla omkring dig. <3
Nu ikväll ska vi äta räkor och ha det mys. :) Så tv eller film är mycket troligt. Kanske spela ett spel? Men ha en allmänt trevlig kväll med familjen. Haft en halv-familje dag idag, och det behövdes känns det som. Morgon dagen lutar nog också mot något liknande. :) Mormor och morfar kommer på middag tror jag och kanske vi hinner träffa min bror med familj skulle jag önska i alla fall. :) Men vet inte riktigt hur planerna ser ut. Annars gillar jag verkligen att ta dagen som den kommer. :D Låta tiden passera. :D ...Poetiska jag... HAHAH! XD Skämt åt sido.. :)
Funderar på att göra ett inlägg med summering av veckan. Kommer ihåg på ett ungefär vilka dagar jag gjorde vad. :) Nej men ska kanske ta o avrunda detta inlägg i alla fall. Puss på dig som har läst! ;D<3
xoxo Angelica<3

3:e gången gillt...

3:e gången gillt nu asså. x'D Har fått skriva om 3 jäkla gånger nu. haahaha XD
Idag har vi varit och bowlat. Inte jag personligen dock, men mamma, pappa, sebbe och oscar. Jag var fotograf istället. :) Gick lika bra det. Har även druckit min första RedBull på år och dar idag och det var verkligen efter längtat! :D<3 Jag är och kommer alltid förbli ett med dessa energi drycker asså.. haha! Men jag har banne mig varit duktig och inte druckit en endå på JÄTTE länge. Jag kommer seriöst inte ihåg när jag drack en senast. Typ innan jul, kanske till och med november eller september... :O Aja, men länge i alla fall. Skulle kunna säga att jag varit på avvänjing.. AHAHAH, nej men nästan så jag blev beroende där ett tag. Men nu har jag kontoll igen. :) Efter vi varit på bowlingen åkte vi hem och fikade. :) Prövade min nya latte visp för andra gången jag fått av Lina och Ica och den funkar rätt bra! :D Men nu ska vi äta middag. Fortsätter efteråt! :D BRB
xoxo Angelica<3

jag blir tokig!

NNNEEEEEEJJJJ DET ÄR INTE SANNT!!!!!! :@ ALLT JAG SREV RADERADES IGEN! JAG BLIR TOKIG! XD Får börja om igen!!!!!!! SUCK XD

G'night

Blir inget skrivande ikväll. Orkar inte mer! Skriver imorgon istället. Min kväll och eftermiddag har varit great med vännerna. Får se vad som skrivs då istället.
xoxo Angelica<3

Home, sweet home...

Gud vad skönt att vara hemma! Sitter och se Zombieland. Den är typ bra och kul! :D Om ca. 45 min kommer hanna, madde o becca på fika. :) MYS!
Skiver mer sen.
xoxo Angelica<3

Back to Umeå...

Måndag igen.

(Bild 1 - 2 veckor gammal)
Om ca. 40 min beger sig jag, mamma och pappa åter igen till Umeå. Sebbe har ju börjat skolan efter påsklovet. ^^ Ska se "Zombieland" i bilen hade jag tänkt. Såg en annan i lördags ist, elr om de nu var fredags? Skit sam.. x'D Som SÖÖÖG! haaha xD Får se om vi käkar lunch på vägen, kanske stannar till där i Skellefteå? Mitten, lixom. ^^ Aja, idag har alla andra 8:or på min skola börjat första prao veckan. Hade verkligen velat... Kul det hade varit, men har fått ett annat arbete istället som ersätter skulle man kunna säga det de andra gjort. Ska interjuva en person inom just det arbetet... bla bla bla. ^^ heheh!
Nä nu ska jag spela gura ett tag! Ciao Bella!


xoxo Angelica<3

Söndag 11 April 2010

Så, nu har jag just vinkat farväl till polarna. :) Bea gick lite tidigare för hon skulle på dansen. Madde och hanna stannade lite längre. :) Det var jätte trevligt att hinna träffa de nu innan jag åker ner till Umeå igen imorgon. Bara Becca och Frida jag inte träffat på länge nu, men får väl se de fram över. :) Kanske de kommer med ner till Umeå sen med bea, hanna o madde? ^^
På morgonen hann jag och mor iväg till kvantum och inför skaffade Våffel smet m.m. Blev massor kvar, hahah! :D Mormor, oscar, sebbe, pappa, jag, bea, hanna och Madde har käkat! :D Hahahah MUMS! Får se om man får i sig någon middag idag.. hahahah (:
Nä, nu ska jag fortsätta med bild och musik överföreningen som jag började med igår.. Blev inte riktigt klok på de där. Vet inte vars det sparades... :S Sen ska nytt grejjs in. USB minnet är typ fullt! HAHAH :P
Här är min kära :)<3
xoxo Angelica<3

Surprice

Mina vänner rockar :D Madde, Hanna och Bea är här nu. Vi har festat på Våfflor! Skriver mer sen! :D
xoxo Angelica<3

Update bara....

Skriver ett vanligt inlägg i brist på annat o göra.. ^^ haha
Natten var inte nådig.... Detaljer kan ni ju drömma om. x'D  haha
På morgonen tog jag det chill, satt och slappade vid tv:en, käkade frukost sen hoppade jag in i duschen. :) Fram mot 11 tiden satte jag och pappa oss i bilen och begav oss mot Piteå, där datan då inför skaffats från. :) Efter vi köpt den av killen åkte vi in till stan och köpte med oss fika. Har fotat men får se om jag hinner få in bilder nu... Har annat viktigare för mig. ^^ Sen åkte vi hem igen. När vi kom hem åt vi lunch. Blodpudding. Snabbt och enkelt. hahah :) Sen har jag suttit och grejjsat på här med datan, fixat lite inställningar m.m. Målat om naglarna, skrotat på här hemma helt enkelt. :) Fikat fika då så klart. MUUMS! :D haha. Får se om vi skulle över till momma & moffa igen ikväll... Hämta nån random stol, ah jag vet inte rikitg vad det är... Elr jo, men spela roll... :P
Aja, nu ska vi snart käka middag. Hahah, låter som att vi bara äter, men det är massa död tid där emellan. x'D haha
Ikväll är det "Bad Boys 2", älskar den filmen. :D Wooho, på kanal 5 tror jag kl.21.30 ? Ah nå sånnt vare... Elr kanal 3, får kolla. Men ska börja fixa med bilder nu som sagt var. Ha det gött'!
xoxo Angelica<3

Rensar datan...

Jag trivs sjukt mycket bättre med Mac än PC kan jag redan säga. :) Så snabbt det går och allt! :D Kommer definitivt inte sitta mer vid en PC än det som behövs. Ska rensa bort bilder på den datan och föra över det jag vill ha kvar, dvs: bilder, musik m.m... Sen slipper jag seg datan och det. :) hahah ;)

Från PC till Mac...

...Nu sitter jag med MacBooken! :D *Happyface* Sjukt glad! :)
xoxo Angelica<3

Dagens låt/musik

Dagen låt står till ära väldens bästa band för. <3

Avenged Sevenfold - Beast and the Harlot

MacBook Pro 15"

Imorgon blir denna skönhet min om allt går enligt planerna! :D
Wooohoo! Finally <3


Permision över helgen...

Nu är jag hemma i Luleå igen. :) Känns rätt skönt. Har lånat med mig två filmer så ikväll har jag något att göra. :) Ska se "Zombieland". ^^ Sen får vi se om jag hinner se den andra, annars tar jag den imorgon.

Vi kom hem kvart i två. Efter ca. 1 timme satte jag och mamma oss i bilen och for till konsum och apoteket och fixade mer medecin och lite mat. Sedan åkte vi över till mormor och morfar. Det uppskattades. :) Morfar har det lite jobbigt så han slapp tänka lite på smärtan ett tag. Så lite kan göra så mycket. :)

Aja, nu ska vi strax käka, fläskflié tror jag det blir. :) Mums!

Slänger in en dresscode från första april. Tschüss <3

xoxo Angelica<3

Äntligen!

...Och äntligen har jag hittat mig en ledig dator! :)

Jag lever, så här dålig uppdatering hoppas jag verkligen inte att det kommer förbli! Pinsamt rent av. Är i Umeå nu, men kommer hem imorgon. Våran dator hemma är bokstavligen DRÄNKT i virus och massa schaffs så inte säker på om jag kommer uppdatera något i helgen. Kanske vi får se. Hoppas det! :) Nu är jag lite mer fri till att kunna berätta om vad jag går igenom. Idag elr morgon vet alla inom min släkt så då kan jag utveckla mer. ^^ Idag var första behandlingen, det gick bra. Min mask är såååååå charmig, verkligen. XD hahaha, men den håller mig still så det är lungt. Har även för första gången i mitt liv blivit sövd. Det är så härligt! Man drömmer underbart, kommer inte ihåg vad... Bara att det var så härligt. :) Gör jag gärna om. ^^ hahah.

Igår var vi lediga så då passade vi på att upptäcka Umeå stad. Måste säga jag trivs verkligen här! Så sjukt mysig stad med lagom mycket folk. Och dom har skopunkten! :D Wooohooo! Har köpt mig ett par, men ska nog tillbaka.. Missade ta 2 för 1 elr till och med 3 för 2. Måste ju passa på, billiga SNYGGA skor! I LOVE IT! :D<3 Haha!
Letandet efter en MacBook pro har även börjat. Är totalt såld, så det blir definitivt en Mac. Skrota PC :D Dom kostar ju endel, men så fett värt det. Sen har jag hittat lite kontakter på blocket så ska slå en signal. Pappa är oxå insatt så det blir nog bra. :) Vi var på MediaMarkt igår och stod typ 1½ timme och snackade ba Mac med en försäljare där. Jag gillar MediaMarkt, grymt schysst lokal! I alla fall här i Umeå. :)

Aja, har hur mycket som hälst att skriva men det skulle ta flera timmar om jag skulle berätta mina senaste dar och påsken och allt så ni slipper det. Hahah :) Men jag lever och har det bra. :) Blir jätte bra bemött här och alla läkare och sköterskor är jätte trevliga så det går finfint. Hoppas ni alla där hemma och ni som inte är hemma ( haha x'D) har det bra så hörs vi igen så fort jag kan! Puss <3


xoxo Angelica<3

Me today

Jag today. :) Bara lite så där slit och släng klädd idag. ^^ Men har idas fixa hår o smink i alla fall. ^^



Långfredag... Så sannt så.

Har sutttit och kollat igenom bilder för att så småningom framkalla lite. :) Ska göra ett fotoalbum elr nå tor jag! :D Mar massa söta folk på kort, bilder på blommer osv. :) Känner mig inspererad. Ska även lägga in bilder idag på datan från kameran. Massa super sweet pix där på bland annat NELLY! :D Dock kommer de ej visas här på bloggen för jag vet ej om min bror vill att hon ska finnas ute på bild på internet. Så ni får föreställa er hur världens gulliga lilla barn ser ut ist! :)<3

Den här dagen kommer nog bli ganska seg... Här nu på eftermiddagen börjar de gå nåra helt okej filmer så kommer kanske bara mysa framför tv:en idag :) Funkar ju de med. Längtar till imorn ist! PÅSKBUFF'E :D<333333 Hahaah, nej men nu börjar lunchen bli klar. Ha en mysig dag folk!
Och GLAD PÅSK!


xoxo Angelica<3


R.I.P Farmor, vi saknar dej <3
Åren går, men man glömmer aldrig.<3

Påskerbjudande

Nu så här till påsk tänkte jag ge er, mina läsare en liten påsk pressent i samarbete med cocoo.se! :) Från och med NU fram till den 19 April 2010 får du shoppa loss med 15% rabatt när de anger rabattkoden: bloggspecial

Så passa på och ta dig en titt ifall du finner något som faller dig i smaken! :)
http://www.cocoo.se/

Videoblogg..

Tog mig lite tid nu ikväll och spelade in en liten videoblogg på mobilen. ( där av så snabb uppladdning )



Btw, idag funkar tydligen våran dator lite bättre! Skönt! :D Man blir tokig på allt lagg.. haha

April, april, din dumma sill... ;)

Första april, någon som blivit total lurad?! :D Jag blev av bea och becca lurad att madde & hanna hade fått magsjuka.. Så jag kom lindrigt undan i alla fall.. hahah :P


Hahah, hittade en ful liten grisbild på mig från första "Umeåtrippen"... x'D haha
Intressant va? x'D

Kändes extremt onödigt att gå till skolan idag! Vi hade en ( elr ja, jag i alla fall ^^ ) enda lektion, vilket var bild som var underelevns val passet. - Utan lärare! Det har varit så galet halt idag så att man har varit tvungen att stänga ner alla busstider pga av halkriskerna, så våran lärare hade ej möjlighet att komma till jobbet så där satt vi och hade bild i ca. 2 timmar sen slutade vi (jag). Innan det hade vi bara mentorstid då jag i alla fall berättade för klassen om min sjukdom och att jag kommer vara frånvarande en längre tid. Tyckte det passade bra att säga det nu innan vi går på lovet så folk vet varför jag inte är tillbaka sen efter praoen och hela det köret... ^^ Fick ju även endel engelska uppgifter som skulle hem så ah, den första kvarten av dagen var hyfsat värd då i alla fall. :)
Hur som hälst, vid 10 över 10 var man hemma igen. Drack en kopp kaffe och satte mig i soffan med bror och kollade på lite påskbus på MTV. Hahah :) Efter lunch kom Robin och Nelly över o var här till 15 snåret, efter det drog jag och mamma in på stan en snabbis. Dock så hade det vi skulle till stängt men vi gick in på stadium och fixade nåra ärenden till sebb i alla fall. Sen satte vi oss i bilden och begav oss hem till momma och moffa där vi var bjudna på middag. Kyckling o ris :D MUUUUUUMMMMMMMS :)<3 Efter en kopp kaffe på maten tackade vi för oss och sen åkte vi hem. O nu sen jag kom hem har jag sett lite på tv o så. :) Ska bara ta det lite chill nu ikväll. Typ lägga mig gansdka tidigt elr se Borat kvart över 10.... Har inte bestämmt mig ännu, vi får la se. :P
Morgon dagen ska jag ta som den kommer. :) Duscha och fixa mig i alla fall står först på schemat. Annars ska jag bara dagen få rycka tag i mig. :) Vad ska ni göra nu i påsk och på lovet? :D


xoxo Angelica<3

RSS 2.0