SNABBT!

Tjolahopp! Hinner inte skriva mer än att jag ska spela the sims 3 =D Ha det så bra!

xoxo Angelica<3

GRATTIS

Grattis mamma i efterskott! :D 45 år igår <3

HELGEN!

.. Har varit jätte bra! Massa härligt folk osv! :) Nu idag så satt jag och nåra till kvar på bilden och målade. ^^ Och nu har jag just käkat upp en kladdkake bit <3 och ska spela the sims 3! :) Så vi hörs vi hörs :)


xoxo Angeica<3


FEST!

Woho, sitter oss bea just nu! Är på mammaträff ;D Emma, bea, philip, petter osv :) Dock har philip och petter dragit nu x'D ahahah typ till oskar elr nå ^^ Men anyways :P

Idag har jag varit på stan och fixat en pressent till mamma och sen tog jag bussen direkt till Becca :D Vi drog till stallet o fota :D Mysmys, sen drog vi hem till henne och drack kaffe :D Sen hem för att hinna byta om till kvällen! =D Men nu ska jag dra och vara social med de andra! Ha de så najs så hörs vi!

xoxo Angelica <3

Finally weekend!

Äntligen helg!!! Jag är så sjukt less på skolan! Det är så himla mycket prov och läxförhör hit och dit! Jag orkar inte mer. Idag hade jag tyska läxförhör som gick helt okey tror jag. :) Imorse hann jag plugga lite innan jag drog till skolan. Jag var klar 10 min över sju och behöver inte åka förens vid 20 i 8 så.. x'D haha! Annars så har det bara varit en vanlig dag. Fick "tillbaka" no provet idag men han hade inte äns rättat de så då ska han göra de över helgen eller nå så då fick man ju självklart inte de nu! Gud så störande den där nya no/matte läraren är! Usch för han! Ge mig tillbaka Anders!

Ikväll ska vi ut och käka middag på waldorf för att fira mamma i förskott! =D Mormor och morfar ska också med och sen ska vi hem till dom och käka tårta! 8D

Vlogg

Tjollahopp! Har nu fixat ut ut videobloggs inlägg på min youtube! Musicisthesound @ youtube :D Får väl köra på så här tills de är fixat på annat sätt! :)

SKOLAN :P

Ganska kul i skolan idag. På eleves val spelade vi trummor, gitarr och sjöng. :) Även om jag nu inte ville spela trummor inför dom andra så spelade jag lite lite snabbt sen x'D hahaha! Men jag blir så nervös att spela inför folk. Typ börjar skaka och shit.... hahah, men annars så vare bara nice nice! :)

Lägger in en bild, dock inte från idag men.. :P


Dagen

Och då satt man här igen x'D Hade so provet idag så nu äntligen kanske jag får lite mer tid över! :D Dock har jag tyska, engelska, h-k och kanske nå mer ( O__o ) också... Så vi får väl se :P

Idag har brandlarmet gått 2 gånger! SUCK! n____n Att folk ids asså.. :'s
Sen har vi haft orientering på idotten. Gick väl bra antar jag :) Men nu ska jag gå in på bdb :) Hejshejs!


xoxo Anglica <3

Klassiker....

Idag var det "klassikern" i skolan. Inte najs x'D Elr jo lite faktiskt x'D hahah! Sen hade vi vara 3 lektoner idag. 2 efter klassikern och en innan. Vi skulle haft bild också, sista passet dårå. Men han var sjuk så det blev inget! :D Hahah, vad mordisk jag låter.. :O XD Men nu ska jag bjussa på en ganska ny bild hade jag tänkt! :)


40 BAST! :D

MILJONERS MASSA GRATTIS TILL MIN FASTER SOM FYLLDE 40 BAST IGÅR! GRATTIS GRATTIS!! :D


Igår...

...Var jag på stan med becca och hanna :) Hittade en jätte nice klänning som min mor faktiskt är och köper nu xD En svart från hm. :)

Hjälp?

Tjollahopp! :D Är det nån som kan tala om för mig hur man sätter en videobloggar? :) Elr asså en video helt enkelt :) Vore jätte snällt! Skicka hälst på min msn!: [email protected] 

( Jag har gillat TH alltså inte nu! Där av namnet! )

BTW!

Idag har jag haft bloggen i en vecka! :D

...

De ända dåliga är att min kamera suger på att ta närbilder... -.-'
xD

Tråkigt.....

Jag har tråkigt så tänkte lägga upp lite blider :P


Make up :)





Igår :D

Igår träffade jag nelly :D Gud hon är så söt så söt så det finns inte! Jag känner mig så sjukt lyckligt lottad att jag är faster åt henne! :D Älskar dig gumman!<3 Innan jag åkte och träffade hon så var jag då först i skolan och vi hade no-förhör, det gick sådär tror jag ... x'D Men men, hade ju jätte lite tid på mig att hinna plugga så är ändå ganska nöjd. ^^ Sen då så kulle jag på stan med hanna och bea. Hanna och jag tog bussen och bea cyklade. x'D HAHAHA, *latisarna*! :D När jag och hanna var inne i stan hann vi bara in på Monkey sen ringde mamma och sa att vi kunde åka och hälsa på nelly :D Och jag blev typ zyber glad och så :D:D Och mamma föreslog att vi kunde köpa med oss blommor dig så jag och hanna gick in på interflora och så köpte jag 3 rosor. :D 2 lite mörkare rosa och en ljusrosa! Dom var jätte gulliga. Ssen inne på affären när expititen höll på att hjälpa mig med rosorna så kom bea och frida in. ^^ ( frida cykla in till stan med bea ) Så då lämnade jag dom efter en liten stund, så kom mamma och plockade upp mig och så for vi till nelly :D Efter vi varit där for jag och mamma till momma och moffa :) Dom skulle köpa pizza så då blev jag också jätte sugen på det så då sen efter vi varit där så for vi och köpte pizza! :D Hoppas ni hade en bra fredag! Det hade iaf jag! :D


xoxo Angelica <3

GRATTIS!

GRATTIS på FÖDELSEDAGEN EMMA! :D<333333333


gammal bild ^^

PLUGG...

Du anar inte hur mycket skol arbete jag har nu asså! Därför han jag inte sitta här och uppdataera igår... Knappt att jag hinner det nu heller! :S Därför så ska jag iväg och plugga igen.... Hoppas att ni slipper drunkna i läxor! :)

xoxo Angelica <3

 
Gammal bild btw :D

Plugg & tv...

Nu måste jag börja plugga om jag ska hinna något innan idol börjar och sen ska jag se på Kändisdjungeln så tror inte att jag kommer att idas plugga då efteråt, så måste få det bort gjort nu. Hoppas inte ni har lika mycket att plugga som jag! :)

xoxo Angelica <3

BABY!!! :D<33333

STÖRSTA NYHETEN JUST NU:

JAG HAR BLIVIT FASTER TILL EN LITEN FLICKA!!!!!! :D<3333333333

Jag kan knappt bärga mig tills jag får träffa henne!! Om 2 dagar ska dom åka hem från bb om allt är som det ska och det, så då måste jag ju träffa hon!! :D:D:D:D<33333333333333333333333333 Gaaaaaaaah, vad jag längtar!!!! :)

Bilden är inte från idag men den passar in eftersom det är happy face! :D

Header

Min Header är lite fucked up just nu.... aMidnightDream.blogg.se syns inte pga något fel men becca ska hjälpa mig ^^ Tills dess får ni stå ut med utseendet! :)

Fel...

Okey, jag skrev lite fel på inlägget nedan... Det är nämlingen på torsdag kl 19.00 man kan se vma reprisen. Flera andra gånger också men det är då jag ser den ^^ Ursäkta misstaget förut. :)

VMA!

Vet att väldigt många satt uppe i natt och kollade på VMA. Själv sov jag då som en stock och ska se reprisen nu om lite mindre än en timme! :D Jag har hört att Mr West skämde ut sig totalt och att han kanske var full osv... Får se då snart vad det var om...



Men det här var nog sista uppdateringen för idag! Ha det så bra så hörs vi nog imorgon!

xoxo Angelica <3


Dagen...

Skola, kaffe, data... Snart blir det nog att börja plugga. ^^ Vi har ganska mycket att göra nu för tiden...
Vi fick för övrigt träffa och ha våran första lektion med vår nya no-lärare idag, Håkan heter han. Dock hade jag gärna velat ha kvar våran andra lärare, men men det är väl bara att gilla läget antar jag!




Make-up från 27 augusti ^^

Design

Ja som ni ser så har jag inte fixat någon egen design... Men det kommer, ska fråga om becca vi hjälpa mig. :) Hon är jätte bra på sådant! ^^ Dock är hon sjuk nu :/ så det får bli sen någon gång!

Ha tålamod! :)
xoxo Angelica <3

Fotboll....

Dagen till ära har bestått av fotboll. :P Min lillebror har spelat "prova på 11-manna" cupen idag. ^^ Dom vann alla utom 1 elr 2 matcher tror jag. :) Nice, nice! Sen annars har jag bara duschat och sett tv imorse. Men nu ska jag käka!
Bai :)

TEMA

Kan hända att det här blir en tema-blogg :)
Exempelvis: Make-up, fashion osv.. ^^
Något jag är ganska säker på är att det blir dresscode :P Och sminkning ^^ <3

New...

Och nu har även jag skaffat en blogg... Igentligen ganska onödight eftersom jag redan "bloggar" på bilddagboken.se xD haha, men eftersom bara vissa har möjliget att se det, så kommer jag skriva här ^^ Dock så kommer jag troligen inte blogga varje dag utan bara när jag känner för det. ;)

HÄR HAR NI DEN GALNA FLICKAN :P

Här har ni den galna flickan :P

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0