There's a hole in my chest...

I'm completly broken.


I love you James 'Jimmy' Owen Sullivan and I always will <3

REST IN PEACE THE BEST DRUMMER OF ALL TIMES <3
WE ALL MISS YOU LIKE HELL, BUT YOU WILL FOREVER AND ALWAYS BE THERE IN OUR HEARTS <3
NO ONE WILL EVER FORGET YOU <3 

RIP The Reverend Tholomew Plague, AVENGED SEVENFOLDS DRUMMER <33
10 februari 1981 - den 28 december 2009


08:or kommer! :)

Idag kommer min släktfrån sthlm - Astrid dock som är i usa. ^^ Så ikv ska vi över till momma o moffa och hämta de som ska sova hos oss. :) Annars så ska jag spela sims idag, kanske över på fika hos grannarna. Känner inte direkt att jag vill de, men vi får la se. :P Har inte varit där på över 100 år känns det som.. x'D ahah Men ah, jag har inte nå att göra när jag är där så då är jag oftast hellre hemma och gör något annat, som exempel spela sims. :D XD Nej men nu ska jag sätta igång spelandet! :) BAI


xoxo Angelica<3

Robin med familj på besök! :)<3

Nu har robin med familj varit här! Det var jätte mysigt och kul som vanligt! Älskade lilla Nelly var glad nästan hela tiden :)<3 Sen så har jag och robin jammat :) hahah, verkligen moderna låtar.. Oh ja............. *HOST* haha :P xD Jag har fotat massor med min nya system kamera, fast några bilder på dom kommer jag inte lägga ut. Särskillt inte på Nelly! Om någon jävel någonsin skulle sno bilder på hon så skulle jag aldrig förlåta mig själv så NO WAY! Ni får föreställa sig henne ist! Världens sötaste baby! :D<3 Och nu ska jag spela sims igen. ^^ Hoppas ni har en trevlig kväll.  KYSS ;)



Btw, här är en bild från då jag och nåra av brudarna var på basket.
Haha, den bjuder jag på, osså hanna i bakrunden! :)

Nice things for today

Jag ska installera mitt nya sims! =D Woho!

Och ikväll kommer min bror med familj! :D<3 Ännu mera Wohooooooooo! :D:D:D


Nu har även min jul varit här!

Ja, precis vad det står som rubrik! Min dag har varit GREAT! Först käkade vi julbordet då ofc :3 sen öppna vi julklapparna och jag fick:

- nikon D3000 + väska + 2 2GB minneskort + tillbehör ofc
- 2 gossip girl böcker, varv av en från bea :D TACK!
- gitarrbok
- the sims 3 expantionspaket
- avril lavignes perfym, kräm, duschkräm Black star
- Neimi tidning ( sj valt x'D )
- 2 biokort
- 1000 kr
- trisslott
- smink palett
- choklad ask

ah.... Tror det var det! :D Jag är jätte nöjd! :)

sen fikade vi, åt gröt. ^^ Massor av tid i mellan här såklart. Allt skedde inte direkt efer varann! x'D Nej nu orkar jag inte skriva mer! Ciao


xoxo Angelica<3

Dagens recept

Kokt julskinka



Ingredienser

3-4 3-4 kg rimmad eller lättrökt julskinka
vatten
2 2 lagerblad
20-tal 20-tal kryddpepparkorn
några hela nejlikor
1 1 tsk timjan
1 1 gul lök
Griljering:
1 1 ägg
1 1 msk julsenap
ströbröd
hela kryddnejlikor
Ugn: 200°

Gör så här

1. Stick in en köttermometer i skinkan. Lägg den i en gryta och slå på vatten så det väl täcker. Ge grytan ett uppkok och skumma väl.

2. Lägg i kryddor och lök. Sänk värmen och sjud skinkan klar till 70-75°.

3. Låt den färdiga skinkan svalna något och dra sen av svålen.

4. Blanda ägg och senap och bred över svålsidan. Sikta över ströbröd och sätt in skinkan i ugnen 10-15 minuter så att ytan får lite färg. Tryck fast nejlikor när skinkan svalnat.


Pank i mobilen...

Juste! Jag har ZERO pengar på mobilen så jag kan inte svara på alla fina god jul hälsningar! Så jag skriver det här till er ist!

GOD JUL!

Merry Christmas! <3

GOD JUL kära läsare!

Hoppas ni har en underbar julafton med mycket god julmat, trevligt umgänge och för hoppnings vis en snäll tomte som delar ut dina önskade julklappar! Vad önskade du dig i år? Och fick du det du önskade? Såg du Kalle Anka? Vad är din favorit på julbordet? Jag är uppriktigt nyfiken så svara gärna i en kommentar!

Min julafton blev inte så tokig i alla fall. Vi har ätit dopp i grytan, sett Kalle, fikat julfika och sett en julfilm. :) Det blev inte alls så hemskt som jag föreställde mig. ^^ De ända jag saknar mest är att vi inte har folk här. Det är det som river mest inuti mig. Men jag har pratat med Becca i telefon så efter det känndes det lite bättre. Fan vad jag saknar dig älskade bästavän <3 Kan knappt bärga mig att se dig igen! Nu efter imorgon kan vi kanske träffas och fota elr nå? <3 Jag har ju fått min kamera då. ;)

Nej nu skrev jag mycket mer än jag tänkt mig, men det gör inget. Det är ju trotts allt jul och jag har ingen tid att passa, så min julklapp till er är ett rellativt långt inlägg för att vara julafton. :) Tror inte alla har tid med det... x'D haha :) Nej men nu så, ni får ha en fantastik julafton med mycket mys, fika och gemenskap. PUSS <3
Och som pricket på i:et får ni en bild med oxå. En nästan ny till och med. Mindre än en vecka gammal! XD^^




xoxo Angelica<3

HÅRET :p

Juste, jag skulle ju visa håret sen jag klippte mig! VARNING det syns SJUKT mycket bättre live ^^

fram ifrån


bak ifrån



Vad tycks? Har alltså toppat och gjort lite större längd skillnad på etacherna (stavning?). :)

Live

Och jag har laddat in bilder på datan det är ju helt otroligt! :D haha



suttit och överfört bilderna på datan, laddat in musik i iPoden och mobilen. Jag är äntligen klar! :D
I don't like SLADDAR :O

Dan före doppardan...

Ja idag har jag kännt mig lite som en husmor. Jag har hjälp mamma att göra julskinkan, sill, handlat åt henne och köpt handsprit på apoteket åt henne. Och nu har vi nyss gjort nejlika apelsiner. ^^ Ikväll ska vi se Bingolottos Uppesittar kväll o sen börjar jag mest troligt se lotr 1 ^^ Den går på 6:an kl. 21.00 :)

Imorgon är det julafton, men inte för mig. Den blir på juldagen istället! Eftersom hela min familj varit sjuk och vissa fortfarande är, så har vi beslutat att vi firar dan efter ist. Vi firar med mormor & morfar och min morfar är särskillt jätte känslig mot sjukdommar o sen dom vill ju inte generellt heller bli sjuk så då passar det också bättre på juldagen. Så ja... Julafton blir inget särskillt för mig i år, vi sitter väl och se kalle som alltid annars och kanske fikar om magarna tål det men that's it. Jag kände på mig att julen skulle gå åt helvete. Dock får jag sätta på happy facet och lossats att det är okej, men det är det inte. Inte igentligen. Men vad fan gör man? Aja, hoppas restan av befolknngen får en underbar jul och julafton iaf.

Btw, vad jag önskar mest av allt är ändrat, nummer 2 gick om. Brian Haner Jr jag önskar att jag kunde få hänga med dig en dag och även lära mig av dig, sen vore det inte så tokigt om Zachary Baker vore där heller. Det är vad jag önskar mig mest. Please make my wish come ture.


<3
You make my day


FUCK

MY LIFE SUCK!

Varför jag?

Och idag skulle då jullovet börja även för min del, men eftersom jag sjukheten tog över mig så började väl mitt i fredags kan man väl säga? Fast ett jävla helvtes start på jullovet! :( VARFÖR JAG?! :@ Och jag vill som en galen groda som rider en häst åka ikväll till brudsen! Fan ta mitt liv om jag inte får de för mamma! Jag åker endå! Nej nu ska jag gå och koka te. Tjingeling!


xoxo Angelica <3

Grattis

Grattis på födelsedagen morfar! :D

SJUK -________________-'

Ja, då har man gått och inför skaffat sig feber och vinterkräk sjukan! Wiiiiiehoo.. NAT :(
De börja på lördag natt/kväll, då hade jag bajs ont i magen sen vaknade jag flera gånger på natten sen på morgonen var jag jätte yr och spydde och schaffs... Sen under dagen har jag bara kunnat ligga i min säng för jag har varit så yr och haft så hög feber, men sen på kvällen blev de lite bättre så då kunde jag åtminstone sitta upp så då satt jag i soffan en liten stund och såg på tv:en. Då hade jag alltså sovit / legat vaken hela dagen om vart annat... Men idag i alla falll är det bättre, känner mig inte alls så där yr som igår! Det var hemskt, om jag typ behövde gå på toa så var mamma och pappa tvugna att stödja mig för jag var så jävla yr! Usch :S

Nej men nu ska jag kolla ett klipp här på datan sen å till sängen igen! Hejs, hoppas ni har bättre inför jul dagar.


xoxo Angelica<3

bla x'D

För typ 3 sekunder sen kom pappa & bror hem! Dom har varit i Kiruna o spelat hockey ^^ Hahah onödig info :P

Nej nu ska jag spela sims :) hejs

I'm back ;)

Och jag är tillbaka! Jag har haft så SJUKT mycket att göra att jag helt enkelt inte har haft tid att sitta vid datan. Men nu är det värsta klart i skolan, nej jag tror till och med att allt är klart, så troligtvis kommer jag ha lite mer tid över... Men vi får se, dessa dagar fram till jul har jag full speckat schema varje dag så kanske blir att jag inte hinner med datan nån dag. Men då vet ni ju det redan nu i alla fall! :)
Detta har hänt:

Torsdag: skola, pluggat till matte prov
Igår: Skola med tunering i skolan i basket, hem, stan med mor då jag fixade de sista julklapparna ( möjligen förutom en ) och även klippte håret, basket ( plannja vs. örebro ) med becca, bea och hanna L.
Summering av dagen = SJUKT KUL!
Idag: Städat i rummet, stan ( med mor igen x'D ), firat Lina som fyller år idag! GRATTIS :) , käkat middag, nu bara ta de lungt osv... ^^


Det har varit något hela tiden helt enkelt! :) Men som sagt vad annars har man att förvänta sig nu vid juletider? XD :) Nej men nu ska jag skrapa triss lott och vinna miljoner! :D Ha en härlig kväll!


xoxo Angelica<3

In A Hurry...

Ska bara snabbt skriva här idag! Ska spela SIMS i en halvtimme sen ska jag PLUGGA -.-

Bajs skönt med sovmorgon imorse :D Och imorn är det tunering i skolan! Jag ska hejja på min klass för jag ska defenitivt inte vara med xD :P Men nu ska jag spela så jag hinner nå! BAI


xoxo Angelica<3

De här med bilder..

Anledningen till att jag ej lagt ut bilder här på bloggen den senaste tiden är för jag har varken haft tid att ladda upp elr fotat något mer än mig själv i stort sätt.. ( misstolka för guds skull inte x'D ) ^^ Sen har jag inte heller orken till det och jag vet inte riktigt vars sladden är.. x'D Vi får se om det blir bättring, men isf mest troligt inte förens då jullovet börjat iaf. ^^'

Tyvärr, men nu har ni fått veta anledningen i alla fall! :)

SOVMORGON IMORN! 8D

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie :D Imorn har jag sov morgon, för vi som skulle haft musik på elevens val har ingen lektion så vi slipper även då ha mentors tid i en kvart för att sen ha 2 timmars hål! :D Hahaha, jag hade fan skolkat från mentors tiden om jag då hade varit tvungen att gå men nu slapp jag det :D Yeeeeeeeey :D:D:D

Slutade 1

Precis som det står som rubrik, slutade jag 1 idag och då traskade jag, becca, hanna, hanna och marika till berget och käkade. Fast jag och ena hanna kolla på för vi hade ju redan käkat. ^^ Det var TREVLIGT! :D Vi satt o snacka massa o skrattade! As kul! Och nu har jag just kommit hem och sitter och dricker innehållet på bilden. ^^


( bilde från google )

Fast dock har jag en 2 liters och svensk flaska framför mig men whatever x'D Exakt bild fanns inte äns xD


I skolan har jag och becca redovisat om mobilen nu och det gick ju sådär! Inte alls så som jag hoppas på mig själv men det får duga liksom. ^^ Får inte jag åtminstonde VG blir jag galen. Så mycket tid vi har spenderat på det där becca & jag! Så hoppas verkligen på det bästa nu! Sen har jag fått veta att jag kommer få VG i tyska och G i biologi... Ah ni får säkert reda på resten sen då jag fått alla betygen på betygs listan! :)

Nej men nu ska jag ägna lite tid åt datorn och sen plugga! Bai <3


xoxo Angelica<3

Läxor hit och dit...

Nej nu ska jag börja med en massa skolarbeten! Ha det! P&K ^^

Dagens Recept ^^

Tänkte lägga upp ett recept nu eftersom det var ganska länge sen nu ^^

Christmas Cupcakes



Färdigt på: 35 min
Ingredienser

12 cupcakes:
3 3 st ekologiska ägg
2.5 2.5 dl strösocker
1 1 tsk vaniljsocker
50 50 g smör
3 3 tsk pepparkakskrydda
1 1 dl gräddfil
2 2 msk kallt kaffe
3.5 3.5 dl vetemjöl
2 2 tsk bakpulver
3 3 msk kakao av god kvalitet
1 1 nypa salt
100 100 g mörk kvalitetschoklad 70 %
White chocolate frosting (12 cupcakes):
200 200 g vit choklad av god kvalitet
200 200 g Philadelphiaost
Guld non-stop, strössel, silverkulor eller röda cocktailbär till garnering

Tips

När det står varmluftsugn i receptet men du bakar med vanlig ugn, höj temperaturen på din ugn med runt 20- 25 grader så blir det bra.

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3. Smält smöret med pepparkakskryddan och blanda det med äggsmeten, tillsätt gräddfil.

4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao, och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

5. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).

6. Rör ner chokladen i smeten.

7. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 3/4 med smet.

8. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.

9. White chocolate frosting: Hacka chokladen och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten) och låt svalna.

10. Rör osten krämigt tillsammans med den smälta chokladen. Låt stelna något i kyl eller frys.

11. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med guld non-stop, strössel, siverkulor eller röda bär.


Resultat och sånnt..

Tjenare bloggen, har just kommit in genom dörren! Vi hade bild som sista lektion. Det var chill. Sen har jag gjort Europas länder provet och jag total glömde MAKEDONIEN! :@ Skit land :( Men annars gick det ganska bra! Jag får G. Vilket var det ända man kunde få så de blir bra! ^^ Sen har jag skrivit klart min Titanic berättelse. Och fortsatt med den engelska fast den är inte klar än. Min matte diagnos är jag inte alls nöjd med. Sen jag började 8:an har det varit ett rent helvete med mig och matte! Vi har startat det tredje världes kriget! :/ Nej, men det har kännts som att jag kan det bra o sen ba ne: "Du har tänkt fel!" Jag ba: ":@ :'(" Men aja, orkar inte bearbeta mina tankar nu. Ha det najs så länge så ska jag dricka min cider! Ciao!


xoxo Angelica<3

14 December 2009

Hemma från skolan! Det var så great så att pappa kom med bilen när jag gick hem så då åkte jag en bit med han. :) Nu sitter jag och dricker kaffe och ska se julklalendern och sen träna på Europas länder! Sen ska vi göra tacos och sen iväg på julfest! Så jag har en ganska speckad måndag. Nej men för att hinna med allt, så måste jag kila nu! Ha det! ;)


xoxo Angelica<3

Efter många om och men...

Då börjar dagen gå mot sitt slut! Jag hade en ganska bra Lucia, även fint väder också! Nu alldeles strax ska jag gå mot tv:en och se Gossip Girl och sen ska jag även beställa min julklapp! :) Det blir en Nikon D3000 efter sjukt mycket om och men. Hoppas jag inte ongrar mig! Men jag kan alltid byta ut den mot en bättre i framtiden om så skulle behövas. Men inte på flera år så klart! Nej men det här blir bra! =) Nu ska jag sluta fundera mer över det för jag har bestämmt mig så jag inte börjar ångra mig! xD

Min Lucia!

Min Lucia spenderas i Coop Arena, först nu vid 1 har jag varit och kollat på hockey ( brors match ) och nu ska jag iväg på konståkning där en jag känner ska vara med och uppvisa. Dom har ett "Lucia tåg". :) Ska bli jätte kul, det är så mysig stämmning där, var förra året med och dom var jätte duktiga, fast en tjejs hår började brinna x'D haha, fast de hann släcka innan det försvann helt! Stackarn! Nej men hurrni, nu måste jag snabba mig lite, bilen går! Vi hörs sen!


xoxo Angelica<3


Lucia!

Jag önskar alla en bra Lucia!


( bild lånad från google.se )

Halvår ^^

Prick ett halvår sen och till min födelsedag! :P

Research... ^^'

Först och främst vill jag ta tillfälle i akt att säga grattis till Erik Grönwall för vinnsten i idol! Och även till Calle, du är en vinnare i alla fall!

Den här dagen ska jag bara ta det lungt hemma, har läst ut en bok bara för en liten stund sen. Nu ska jag ta reda på mer info om Nikon D3000 för jag överväger att tänka mig den i julklapp ist för nikon D5000 som jag igentligen vill ha mest. Men vi får se, den här ( asså D3000 ) är billiare och jag kan även få en dator då om ett halv år elr så. Men ska kasta mig in i fakta nu!


xoxo Angelica<3


Final i idol!

Glöm nu inte att se på idol finalen så ni håller uppdaterade om vem som vinner! Vem hejjar ni på? Själv så har jag ingen speciell... ^^ får se under själva programet. :) Men ni få ha det så bra så höres vi, sista inlägget för idag. Hejshejs ^^


xoxo Angelica<3

Tips!

I want!!!! :D:D<3333333


Iron Fist <3333




 

Pris: 749 kr


 

Pris: 799 kr


 

Pris: 699 kr


 

Pris: 749 kr

http://www.brandos.se/


Bara en vecka kvar...

Äntiligen var denna vecka slut. Bara en vecka och 2 dagar kvar nu till lovet! Bara o hålla ut!

Jag har precis duschat, det var det första jag gjorde när jag kom in genom dörren från skolan. Jag kännde mig lite frusen så jag tog en varm och skönt dusch! :) Men nu sitter jag här och äter Brownies och dricker "Apelsin" som den heter ^^ Och jag har lust att se på Jönssonligan men vi har ingen tror jag.. :/ BAJS XD


Idag hade vi no prov då, och det känndes okej i alla fall. Endel vet jag att jag inte skrivit fullt ut på men liksom jag är nöjd ändå tror jag. ^^ Hoppas i alla fall jag får VG, får jag G+ så hoppar jag av skolan! Punkt slut.


xoxo Angelica<3

Speek english! :D

Jag oh pappa snackade nyss engelska i telen! =D Det var kul! HAHAHAAHAHAH :D

Nobeldagen!

Ja och idag är det Nobeldagen! Har alldeles nyss kollat lite från pris utdelningen. Sen klockan 18.50 börjar det igen från själva festen då de äter middag och ser underhållningen osv. :) Ibland kan jag tycka att det är roligt att se på. När jag var liten satt alltid jag och mamma och beundrade alla vackra klänningar! Det är väl lite så nu också, bara att mamma inte är hemma. Men hon kommer ju sen så vi får se om det blir gamla traditioner då.. Fast jag måste också plugga mer no inför provet imorron. Har suttit ettt tag idag också, men nu tog jag en paus för jag behöver vila mina utslitna hjärceller ett tag! XD

Idag slutade vi vid halv 12, så då tog jag och madde bussen mot växtriket för att söka paro plats. Dock gick det tydligen inte där det som var "bestämmt" att vi skulle vara pga random anledningar... Så då gick vi och frågade hos grannen som är skopunkten men där tog de inte emot prao elever så då gick vi vidare till Dollarstore, fast inte pga prao ansökan utan för att kolla runt lite och kanske köpa något och fastnade på kak, godis, dryck, chips avdelningen och virra omkring där som tokiga höns oh hade besluts ångest över vad vi skulle köpa! XD hahaha, det var jätte kul, sjukt mycket skratt vi producerar Madde! x'D Så vi var fast där i säkert över 20 minuter, fast det berodde mest på mig för jag hade sjukt mycker besluts ångest över vilka kakor och drycker jag skulle välja... x'D Det slutade med att jag kom ut där ifrån med snacks för 50 kr! Tur som satan att det är billigt där! x'D hahaha
Jag köpte: 
* Brownies
* nå kakor
* julklapp
* 3 stycken: 33 cl trockadero, cola, cider 
:D 
MUUUMMMMMMMS! :D<3
Så nu har jag fika för ett tag framöver :D mohahaha =D :3

Oj det blev ett ganska långt inlägg! x'D
Bra/dåligt? :)

xoxo Angelica<3


Angående "dagens recept"!

Sådär, detta var det sista "dagens recept"! Nu mera kommer det bara finnas då och då fast nu vid juletider blir det troligen mest jul recept och kanske varje dag, vi får se helt enkelt, jag har inte bestämmt det fullständigt ännu.


  • Endel har frågat mig om jag själv har gjort dessa recept?
    - Svar på det är nej. Det står på ett inlägg att recepten alltid kommer från www.recept.nu om det inte står något annat!

  • En annan fråga jag också blivit mycket frågad om, är om jag själv har provat göra utifrån dessa recept?
    - Svar på det är både ja & nej. Jag har inte provat göra alla själv, men endel av dom. :)

Dagens recept

Hummersoppa



Antal portioner:
4
Färdigt på: 45 min
Ingredienser

skalet från 2 humrar
1 1 st hackad gul lök
3 3 msk matolja
1 1 msk tomatpuré
1 1 msk cognac
5 5 st vitpepparkorn
salt
peppar
2 2 dl grädde
2 2 dl mjölk
0.5 0.5 l vatten
2 2 st lagerblad


Gör så här

1. Finhacka hummerskalet i en mortel eller matberedare med kniv. Ju finare bitar desto mer smak.

2. Skala och hacka löken. Fräs den i oljan i en kastrull.

3. Tillsätt hummerskal, tomatpuré och cognac. Häll på vatten så att det täcker.

4. Lägg i lagerblad och vitpepparkorn och låt sjuda 20 minuter. Låt sedan soppan vila en stund.

5. Sila soppan och koka sedan kraftigt tills det bara återstår cirka 1 deciliter.

6. Späd med mjölk och grädde och smaka av med salt och peppar och eventuellt lite mer cognac.

7. Mixa soppan med mixerstav eller i matberedare.

8. Servera soppan, gärna med lite hummerkött på toppen.


Måsten i livet...

Jag sitter här och dricker fanta liknande dricka och samlar kraft och ork för att plugga det ena och det andra, fast mest no. Och jag känner verkligen: JAG ORKAR INTE! :O Jag önskar verkligen att det fanns någon inlärnings tablett eller något liknande! Fan vad det skulle underlätta livet. Men tills dess är det bara att plåga sig själv och se till att det blir något bra resultat av allt slit.
Hoppas att din dag känns mer possitiv.

Jävla VG :(

Ja då vare måndag igen! Fick tillbaka mitt tyska prov idag.. VG :( JÄVLA BAJS!!!! JAG FÅR ALDRIG MER ÄN VG! ASSÅ JAG KAN FAN I MIG ALDRIG FÅ MVG! JAG HATAR VG! :@  JÄVLA MITTEN TING! :'(

Men mamma tycker jag ska vara nöjd, särskillt med tanke på hur lite tid jag ägnar åt skolarbete. ^^ O pappa håller med.. x'D Men nu ska jag gå och plugga inför ännu ett prov - no-provet! -____________-' *SNARK*


Dagens recept

Leilas Cornflakes crisps



Ingredienser

100 100 g ljus mjölkchoklad
1 1 block (250 g) nougat
1 1 burk (350 g) nutella
1 1 l cornflakes
300 300 g mörk kvalitetschoklad 70 %

Gör så här

1. Hacka den ljusa mjölkchokladen och smält den tillsammans med tärnad nougat och nutella i ett vattenbad (i en stor skål över en kastrull med kokande vatten). Ta av skålen från värmen.

2. Vänd försiktigt ner cornflakes i chokladblandningen.

3. Häll ut detta i en liten rektangulär form, 26 x 13 cm klädd med bakplåtspapper. Packa försiktigt ihop smeten så att inga lufthål uppstår.

4. Låt stelna i kylen och skär kakan i 2 x 4 cm breda bars/bitar.

5. Finhacka den mörka chokladen. Smält 1/3 av den i ett vattenbad, tag av skålen från värmen och rör i resten av chokladen tills allt smält. Låt svalna under omrörning till cirka 28 grader.

6. Doppa bitarna i choklad, gärna med hjälp av en gaffel. Låt dem rinna av på ett galler (med bakplåtspapper under).


Mina favoriter från cocoo.se!

Här kommer mina favorit smycken från www.cocoo.se! :)


ARTIKEL NUMMER: 23677



ARTIKEL NUMMER:   23609




ARTIKEL NUMMER: 12861


ARTIKEL NUMMER: 12856
PRIS: 365.00 SEK
PRIS: 295.00 SEK 

ARTIKEL NUMMER: 12859

PRIS: 195.00 SEK 

ARTIKEL NUMMER: 34055

PRIS: 195.00 SEK
P.s Detta är nyheter och endel lite gammlare! :)
PRIS: 165.00 SEK 


PRIS: 245



Som plåster på såren...

Hejhej bloggen! Jag ber så hemskt mcket om ursäkt att jag inte uppdaterade något igår, men jag hade verkligen inte någon tid över att sitta vid datorn! :/ SORRY!
Men som plåster på såren har jag nu kommit över ett erbjudande från cocoo.se som gör så att ni får 15 % rabatt där när i handlar! :) Ange rabattkoden: godjul
Erbjudandet finns kvar till 22 December! Så shoppa loss era julklappar på www.cocoo.se!? :)
Hoppas ni kan ursäkta mig, särskillt med detta erbjudande! ;)


xoxo Angelica<3

Sonic Syndicate <3

Sitter här och verkligen nöter SONIC SYNDICATE! Dom är great :3

För övrigt käkade jag nyss Pizza och jag är mätt! Usch, jag hatar att vara mätt! :S Hahaha x'D Det känns ju som om man ätit för 5 personer! XD AHAHAH
Becca kommer inte ikväll men ska vara med henne imorn! :D<3 Vi ska kanske på julmarknad på Hägnan om jag vill.. Vi får se. :) Vi ska dit med min familj i så fall! ^^ Annars blir det väl nå annat.
Nej men nu ska jag og dra mig mot tv:en. Tänkte titta på Robinsson Karibien som för övrigt börjat så att...
Ah, vi hörs helt enkelt! Pusshejs bitches! ;) ( känns så paow! x'D ahahah )


xoxo Angelica<3

"RAHIM TÄND!"

HAHAHA, det här är en en video från skolan! x'D ahahaha

http://www.youtube.com/watch?v=sY9qu_cY80g

BTW!

Är det nån som kan hjälpa mig att bläddra in länken på min blogg för jag får det inte att funka! :/

Vlogg från igår.

http://www.youtube.com/watch?v=4HhsYhSO15E

http://www.youtube.com/watch?v=IuBO_kEe9F8
( till lägg på första )

Ikväll...

Ikväll tror jag Becca kommer. Sen ska jag se 28 dagar vid halv 10 snåret. :) Och innan det ska jag och mamma göra hemma gjord pizza! :) Det har inget jag gjort eller ätit på jätte länge! Så det ska bli gott! :) Vad ska ni göra ikväll? :)

lördag.

Tjoo, har ganska nyligt kommit hem. Jag har varit i staden med mamma & köpt lite julklappar fast det vart faktiskt mest att kolla. ^^ Men nu har jag köpt till bea & pappa iaf. :) Inget bidde det till mig själv.. Hade tänkt att köpa dessa lackleggins alla går runt i, fast dom var för stora. Dom liksom knövlade sig, så får vänta ännu ett tag till innan jag hittar sånna. :/ Däremot var jag och mamma och fikade. Latte & kladdkaka tog jag. :) mums!
 
(bilder lånade från google.)


xoxo Angelica<3

Dagens recept

Citronstekt hälleflundra med caesarsallad



Antal portioner: 4 
Färdigt på: 20 min
Ingredienser

4 4 bitar hälleflundra à 160 g
1 1 Smör till stekning
1 1 dl pressad citronjuice
1 1 msk honung
1 1 tsk malen svartpeppar
Caesardressing:
2 2 st äggulor
2 2 dl olivolja
100 100 g riven parmesan
1 1 msk hackad vitlök
0.5 0.5 dl mjölk
1 1 msk rödvinsvinäger
1 1 st sardell
romansallad
salt och peppar

Gör så här

1. Värm upp citronjuicen i en kastrull och reducera, det vill säga koka ihop tills 1 matsked återstår, tillsätt honung och svartpeppar. Tag av citronjuicen från plattan och pensla den på fiskens översida.

2. Hetta upp smör i en stekpanna och stek fisken, cirka 2-3 minuter på varje sida.

3. Caesardressing: Mixa ihop äggulor, vitlök och sardeller. Häll i oljan droppvis under vispning tills det blir en krämig sås.

4. Tillsätt parmesanosten och smaka av med salt och peppar. Blanda i salladen och servera den tillsammans med fisken.


Idol

Nej men nu ska jag dra mig mot tv:n! Hoppas på Calle & Tove! Vem hejjar ni på?
Ahmen puss bai<3


xoxo Angelica<3

Twilight

Idag efter skolan när jag varit hemma i kanske en timma så fick jag världens Twilight ryck så jag satte helt enkelt på filmen! :D
2 Koppar kaffe & lite smågodis = Mysigt! :)<3
Har du ännu inte sett filmen? Gör det, sen går du raka vägen till närmsta biograf och köper en biljett till New Moon är blir kär i den oxå!<333


Dagens recept

Lax i thaikryddad sås



Antal portioner: 4
Färdigt på: 20 min
Ingredienser

600 600 g lax
0.5 0.5 st purjolök
1 1 st vitlöksklyfta
1 1 st röd chili
1 1 msk solrosolja
2 2 msk röd currypasta
3 3 dl kokosmjölk
1 1 st lime, saft
1 1 dl hackad koriander
150 150 g sockerärter
70 70 g babyspenat
salt och peppar

Gör så här

1. Skär laxen i tärningar. Snitta, skölj och skiva purjolöken. Skala och hacka vitlöken. Dela, kärna ur och finhacka chilin.

2. Häll upp olja i stekpannan och fräs chili, vitlök, currypasta och lök. Tillsätt kokosmjölk och koka upp.

3. Rör försdiktigt i koriander, sockerärter och babyspenat. Tillsätt laxtärningar och limesaft.

4. Smaka av med salt och peppar och limesaft.

5. Servera med jasminris, blandad sallad och limebitar.


Julmust <3

Sitter här och sväller av julmust, men liksom man måste ju börja ladda upp inför julen right?! :D Fast jag dricker dock inte 5 stycken! x'D ahahaha


Ikväll kommer jag vara själv fram till 20.00 ungefär, så himla skönt! Sen efter det kommer boysen hem och mamma sen vid midnatt elr nå. Hon är på "Westen farm" med jobbet och äter julbord! Säkert hur mysig som hälst! :) Är glad för hennes skull. :)

Fredag.

Då var det kära fredag dårå, som har bestått av en hemsk timma eller två sen jag vaknade. Men efter det blev det bättre! :) Jag hade tyska prov som första lektion, och det kändes rätt bra. :) Sen matte, idrott ( som jag för övrigt inte var med på ), svenska & no. Så själva tiden i skolan har varit helt okej. När jag kom hem hittade jag en kamera tidning på min säng som papi köpt så vi kan kolla i för jag har lite svårt att bestämma mig för vilken systemkamera jag vill ha.. x'D Vilka svåra problem jag har asså!... :$ Nej men så här ligger det till: 

  • Köper jag en billigare system kamera än den jag vill ha så kan jag få en egen laptop snarare, som tex då jag fyller år vilket då är till sommaren.
  • Köper jag en dyrare system kamera så blir det ingen laptop. Men så här är det oxå:

Vi ska betala ungefär hälften var, så om jag nu väljer att köpa den systemkamera som jag vill ha och kostar ca. 8000 kr betalar jag 4000 kr och dom 4000 kr. Och om jag då sen väljer en data som kostar ca. 5000 kr så betalar vi ca. 2500 kr var och då har vi betalat ca. 6500 kr var som är ungefär vad du kan få en lite billigare systemkamera för eller en dator. Så både jag och dom tjänar ju på det.... Men i får se hur det blir. ^^



( dum ide att snacka pengar på bloggen.. :/ *slår mig själv* hah nej skojja ba så brutal är jag inte. ^^ )


Tips!

Nytt till fest garderoben? Take a look! ;)



http://www.laredoute.se



fest topp!
fr. kr: 299 kr


Snygga stövlar
fr. 749 kr



Snygga Leggins
fr. 199 kr



Mammas boys

Asså jag måste bara hålla med Jane om en sak! Julia är grotesk och patetisk! Fy fan asså!

( Personer från "Mammas pojkar" )

Madde spelar trummor!

http://www.youtube.com/watch?v=K0BJl1VCc58

På musiken en gåång i tiden! :)

Dagens recept

Mintkyssar



4 dl   florsocker
1 dl   vatten
1 tsk  ättikssprit
10 droppe(ar) pepparmintsolja
50 gram mörk blockchoklad

Tillagning
1. Blanda socker, vatten och ättikssprit i en tjockbottnad kastrull och koka massan i ung. 10 minuter till 115 grader.
Använder man inte termometer kan man göra trådprovet: Doppa två fingrar i kallt vatten, ta en droppe sockelag mellan fingrarna och för isär dem. Massan ska då tråda sig.
2. Häll upp sockermassan i en oljad skål. Tillsätt pepparmintsoljan när massan svalnat men ännu inte kallnat. Arbeta med en gaffel tills pepparminten blivit väl inblandad. Sätt sedan skålen över en kastrull med kokhett vatten och rör tills det hela blir tjockt.
3. Klicka upp massan på smörpapper och låt den stelna. Smält blockchokladen i vattenbad eller mikrovågsugn. Lägg därefter på en klick blockchoklad på varje pepparmintspastill med hjälp av en tesked.
4. Förvara pastillerna i en burk med smörpapper mellan varje lage

3 December

Ja nu har alltså 3 dagar gått i Decemer, både bra och dåliga dagar redan.. Undrar hur detta ska gå! :S
Men idag har det varit en bra dag i alla fall. :) Bara roliga lektioiner i skolan och efter skolan bara en lugn timma eller ja, 2 snart. ^^ På Musiken har vi sett film. Grinchen tror jag den hette? XD Ganska mysig julfilm. :) Sen ser vi ju Titanic på engelska lektionen ( och även svenskan men har inte haft svenska idag. ) Sen har jag bara pluggat tyska (och minimalt lite so oxå) på epa passen. Sen sluta vi. ( Orkar inte räkna med metors tiden, den räknas inte som lektion. )



Juste!
Igår så åkte jag och mamma in till stan på kvällen för det var kvällsöppet, och vi stod i kö på Pentik i över 1 timma! Fy fan vad det tog tiiid!! Men sen efter det så gick vi in på Aurora för jag skulle hämta ett paket som kommit till mig där. Hahaha, 3 kg godis och en sminkbox. ( från jultidningarna ) :D hahah x'D




Nej men nu ska jag äta middag, kommer snart! :)


xoxo Angelica<3

Du betyder <3

Till Beatrice L!


Måste  bara säga: TACK som fan att du fanns där för mig idag! Det betyder verkligen jätte, jätte mycket!
Och förlåt att jag ljög för dig, vet redan att jag är förlåten, men verkligen förlåt! Du vet ju varför men ändå! Du fick mig att skratta när tårarna rann, det kanske inte låter som något särskillt att jag börja skratta, men gråter jag, så kan oftast folk inte rubba mig ur de, men bea kunde. För du förstod, till skillnad som jag vet att endel andra av mina vänner inte skulle gjort. Så jag är så sjukt glad att det var just du där.
Även till frida & rebecka: Förlåt! Det var inte mening att sabba stämningen men jag kunde verkligen inte hålla det inne längre! Hoppas ni förstår.



Dagens recept

Hummer- och krabbsallad



Ingredienser
Portioner: 6

3 humrar à 300 g (tinas i kyl/sval 1 dag före tillagning)
2 burkar salladskrabba à 170 g
1 dl majonäs
1/2 finhackad färsk dragon
2 msk grovkornig senap
2 tsk färskpressad limejuice
2 lime 

Tillagningstid:
Över 20 min
Svårighetsgrad: Medel

Gör så här
1. Dagen före festen. Häll av krabbköttet och
krama ut så mycket vätska som möjligt. Blanda
krabbköttet med majonnäs, dragon, senap
och limejuice. Smaka av med salt och peppar.
2. Dela och plocka köttet ur humrarna (anvisning
på www.ica.se). Spara skalen.
3. Fyll skalen med krabbsalladen. Skär hummerköttet
i fina skivor och fördela över krabbsalladen.
Toppa med en hummerklo. Lägg över
på ett fat. Täck med plastfolie och förvara i kylen.
4. Nyårsafton: Ta ut humrarna i god tid. Lägg
upp på fat eller tallrikar. Garnera med limeklyftor
och dragonkvistar. Servera gärna med vitlöksbröd
(se recept) eller med färskt bröd.



Källa: http://www.ica.se


Snabbis

Tja, ska bara skiriva in snabbis, sitter inloggad på pappas sida så ska typ pysa men tänkte bara berätta att jag ej kunde sitta vid datorn igår för att vi körde virus spy hela dagen igår. ( + kvällen ) Men jag skriver mer här sen ( om jag hinner! ) Puss&kram<3



xoxo Angelica<3

RSS 2.0