Nightmare <3

Under leverans :D Can't wait! :D<3
xoxo Angelica<3

30 september 2010

Go förmiddag. :)
Blev just klar för dagen. Det är en procedur som tar tid... Om ca. 1 h 20 min kommer färdtjänsten och hämtar och styr sen mot sunderbyn. Dags för ny cytt och provtagning och läkarmöten.. Ingen aning om när jag ska pricka in att få i mig nå mat idag.. Mig gör det ingenting om det uteblir helt, men det gör två andra.. xD Aja, nu kallnar mitt kaffe snart. Hejs!
Btw, 30 september = gör dig av med 50 öringarna! Sista dagen idag!!!
xoxo Angelica<3

update

haha, jag igår ^^ kände ba för att visa att filuren fortfarande lever. haha XD Tar aldrig kort på mig själv längre för jag trivs så sjukt dåligt med mig själv nu. Eller snarare sagt mitt utseénde.
xoxo Angelica<3

Nya skor

Nu har även jag blivit Uggs ägare sen några dagar tillbaka. Måste ha nå skor till vintern och då blev det ett par svarta uggs... Smidiga, snabba och enkla att ta på, just what I need. Varma oxå. XD Egentligen är jag inget uggs fan, men fördelarna fick mig att acceptera ett par. ^^ Men som sagt svarta är mina, denna färg finns oxå.
Åhlens 699 kr
xoxo Angelica<3

29 september 2010

Idag blev det tidig uppstigning för pappa skulle på kurs men det gick bra endå. Tog det lugnt efter det, läste tidningen och såg "nyhetsmorgon" samt en bit av "efter 10". Sen jobbade jag på med engelskan och hann bli klar så ska se vad jag ska göra nu. ^^ Efter det åt vi lunch och efter det har jag rensat endel låder som varit i mitt rum innan vi möblera om, så har fått bort gammalt skit som legat och sammlat damm i lådor.. :) Sen gick mamma, pappa och jag ut och gick i najs vädret. :) När vi kom tillbaka gjorde vi varm choklad och salami/ost mackor som vi pratat om att göra så länge, osså satt vi ute på bakis och mumsa i "solvärmen". :) Nu ska jag in på mailen och sen beställa en vara. :D Ikväll blire idol och annat bra på tv:n. :)

xoxo Angelica<3

GRATTIS MAMMA!

Idag fyller MIN MAMMA år! :)<3

Grattis på dig, önskar vi kunnat fira som vanligt.. :/ Men det blir rätt okej ändå. :)
Min fina mor ♥
xoxo Angelica<3

27 September 2010

Idag har jag varit duktig och jobbat lite skolarbete innan lunchen. Före det var distrikts sköterskan här och tog mina blodprover och lämna en grej samt la om ett sår. ^^ Efter lunchen kom Elin, Sara & Sandra och dom hade med sig fika så vi satt och fika och snacka. :) Jag har inte varit med dem på flera år så de var super skoj och trevligt att umgås med dem! Jätte gulligt av dom att höra av sig! :D Sen när dom hade gått såg jag "Sällskapsresan" på tv och efter den var det nån annan film jag såg som gick på tv4film tills vi skulle käka middag. Vi åt strömming med mos, länge sen jag åt det så de va gott! Osså med ättika över. ^^ Sen har jag spelat kort och nu sitter jag här men snart vid tv:n... Nu börjar tv kvällen xD hahah

xoxo Angelica<3

26 september 2010

Idag har jag träffat Emma & Elina när jag och pappa var ute på en prommis. :D Det var inte igår jag såg dem så det var kul, dom var oxå ute och gick. :) Sen när vi kom tillbaka gjorde vi som igår, åkte till bakis och fika i fina vädret med faktiskt lite varmare temperatur än gårdagen. :) Är man bara i solen så är det inte så farligt. :D Efter det har jag sett "Camp Rock 2" som gick på kanal 5 nu här på eftermiddagen och strax ska vi äta middag. LAX :D Mummsfillibaba :D:D<333 hahaha, jag gillar lax! :)
Juste, jag och mamma har bakat drömtårta idag. Den blev jätte bra, hoppas den smakar så också! :D Men nu ska jag avrunda de här inlägget, adoios amigos! :)
xoxo Angelica<3

1 årig blogg (12 Sep)

Haha jag upptäckte nu att jag har haft min blogg i 1 år, lite drygt till och med! :D 12 September 2009 startade jag den. Grattis på det får jag väl säga i efterskott! :)

xoxo Angelica<3

Grattis kusin vitamin!

Idag fyller min kusin år! Massor med grattis på'rej Linneá!
xoxo Angelica<3

25 September 2010

God eftermiddag/middag! Idag har jag och mor promenixat bort till affären och tillbaka, osså har jag jobbat skolarbete. Denna gång engelska och jag trodde ta mig fasen jag skulle bli GALEN av det! Jag vill stämma dom som gjort dessa "läroböcker"! Inget vett bakom deras pannben... x_______x' Sen har jag suttit ute i fina vädret och fikat. :) Men yes, det börjar bli kyligt nu... ^^ Aja nu ska jag käka middag, pizza blire! Ciao

xoxo Angelica<3

22 September 2010

Imorse kom min arbets terapeft och en monterare hit och levererade en ny rulle till mig. En elektronisk som jag kan styra och köra själv med joystick. ^^ även några andra hjälpmedel som beställt hade kommit nu så fått de oxå. :) Sen kom distrikts sjuksköterskan hit och tog prover. Är som onödigt att åka till sunderbyn för 5 min provtagning... XD hahah, sen åt vi lunch och efter en liten stund kom grannarna över med fika så vi fika med dem. Lite uppmuntran sådär tänkte dom. Snällt! :) Nu ska jag sen ut medan vädret fortfarande är fint hade jag tänkt mig. :) Mamma ska komma hem först.

xoxo Angelica<3

inloggnings problem

Jag blev riktigt orolig där ett tag för jag kom inte in här på bloggen nu när jag försökte logga in. Prova typ 4 ggr och sen tillslut gick det. Thank god! x'D

xoxo Angelica<3

närmsta tiden kortfattat

Nu ska jag vara hemma i alla fall :) Onsdag dags för prover igen, men får sova hemma. Osså blire umeå med övernattning på torsdag eller om det var fredag? xD ah, what ever...  Så ser den närmsta tiden ut kortfattat. ^^ Kan innebära bloggtorka för tiden framöver, vi får se.. :/ Önskar inte ofc!
xoxo Angelica<3

Sjukhusvistelsen

Inatt övernattade jag på sjukhuset för att jag hade ett njurtest att göra igen och ja, det tar ju sin tid.. 4 timmar rättare sagt så jag har varit på sjukhuset hela dagen idag. Kom hem för ca. 30 min sen eller nå sånnt. Annat har också gjorts. Men nu ska jag äta i alla fall. ciao

xoxo Angelica<3

Valet är det dags för idag!

Idag är det valet som alla borde veta! Hur går era tankar? Är nyfiken o höra era åsikter. :) Dela gärna med er i kommentarfältet! :D Jag måste säga att jag inte riktigt vet hur jag skulle ha röstat... Har sett endel på tv men inte lyssnat och tagit in vad som sägs... XD Men det är rätt intressant! :)

xoxo Angelica<3

sov hemma! :)

Jag sov hemma inatt! När jag skulle tillbaka till sjukhuset igår ville jag inte det så då bestämde vi att jag provar vara hemma, och det har gått rätt bra. :) Hittills inget mer än att mamma är lite orolig angående att jag kanske har feber och det är inge bra, då måste man in på hospitalen och få antibiotika... Men det är bara febergräns jag har just nu i så fall.. Men jag har då inga planer att behöva åka dit innan ikväll! :) Och jag tror Madde kommer sen idag också. Längtar efter henne obeskrivligt mycket <3 Innan hon kommer ska jag och mamma gå igenom mitt rum och rensa bort gammalt skrot, vi har fått fixa om placeringen i mitt rum för sängen och det så då passar vi på att göra lite plats för annat. :) Ska försöka hinna med att klämma en film också! :D Igår kväll såg jag "300" som gick på kanal 5. :) Får se vad det blir idag. ;P

xoxo Angelica<3

hemma över dagen igen

Kommit hem nu över dagen igen, men det är fan i mig så jag lika gärna kunnat stannat kvar. FY FAN! :'( :@

Nu ska jag i alla fall se "Arn - Tempelriddaren" och äta "Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie". <3 Får se om jag uppdaterar mer.
xoxo Angelica<3

Homecoming...

Ta mig fan vad skönt att komma hem! :D Även om det bara är för nån timme. Jag har inte varit hemma i mitt eget hus på över 2 veckor. Först var jag ju på sunderby sjukhus och sen har jag varit i Umeå i 2 veckor och nu fick jag för 2 dagar sen komma hem till luleå, sunderby sjukhus. Jag har ju haft så BRUTALT ont, du anar inte... Och ja, orkar te dra igenom den här historien. Men just nu är det bättre i alla fall :) Och hittills har jag mått rätt som vanligt så inget speciellt har cellgifterna märkts av nu. ^^
xoxo Angelica<3

RSS 2.0