Semestern - Stockholm

Vi kom fram till stockholm sent på kvällen den 25 Juli så då var det bara att fixa med sängar och sånt sen sova, man var bra trött! Men dan efter åkte vi in till stan, gick drottninggatan och sen till gamla stan. :) Där åt vi glass på järntorget, sen gick jag och sebb in i kyrkan kronprinsessan och Daniel gifte sig i, mamma och pappa skulle behöva betala in sig så då gjorde inte dom de, man är ju typ bara är inne i 3 min så sällan man betalar 60 kr elr vare nu var för det.. XD haha, nej inte vi i alla fall. Men mamma kom som in i bakvägen i alla fall så hon såg endel. Hahah XD. Sen gick vi tillbaka till Gallerian där vi parkerade bilen så åkte vi hem till huset igen. :)
Sen på tisdagen tog vi de lugnt på förmiddagen, satt ute i solen medan pappa var till farmors grav och planterade nån blomma. :) När han kom hem åt vi snabbt lunch sen for vi till Ica och var där resten av dagen och på kvällen. Stina kom hem där efter vi ätit middag, hon har varit i Luleå och tagit körkort osså klarade hon det! Så det var jätte kul! :D  Vi fikade och hade det mysigt och så. :)
Onsdag inleddes med Täbban, lollo följde med in ett tag sen när vi skulle käka gick hon vidare för hon skulle iväg med nåra kompisar var det tänkt men ett tag senare då vi satt och åt ringde det, osså hade det hänt henne en grejj så vi gick då iväg för att träffa henne och höra hur de var med henne och hur hon mådde och så, då självklart när vi gick där vek sig mina knän så jag for i marken och skrapa upp knäna och tur var väl det att vi var vid vårdcentralen så då var jag och pappa in där och blev omplåstrad... XD Sen gick vi vidare där mamma och sebbe var osså fick vi vänta till lollo kom ut från doktorn. När vi hade allt under någorlunda "kontroll" for vi tillbaka till huset osså då for sebbe och oscar (kusin, är lollo oxå btw) o spela tennis, pappa for tillbaka till lollo för att hålla henne sällskap då de senare skulle vidare till sjukhus för säkerhets skull bara, och jag och mamma var kvar hemma i huset. Sen på kvällen kom Ulf (morbror), Astrid (kusin) och Hanna (Astrids kusin) hem från Galtström! Och astrid var det jätte skojj att se för hon har ju varit i USA ett år och gått high school! :D Massa intressant därifrån har man fått höra, hur livet funkar där osv :D Sjukt stolt över henne att hon våga! :) I alla fall, sen när alla kommit hem åt vi middag. Grillat! :) Då hade även Brita varit till lollo och dom fick komma hem även hon så på kvällen var vi alla samlade! :D MyZiGt var det. :)
Nästa dag bilade vi från sthlm med kurs mot Rättvik som vi kom fram till vid 5 tiden. :)
xoxo Angelica<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0