Dagens recept

Antal portioner: 4
Ingredienser
Med tortillabröd:
4 st tortillabröd med spenatsmak
6 st kokta kalla skivade potatisar
1 st finhackad rödlök
75 g rucola
8 skivor rostbiff
2 dl solrosskott
Currydressing:
1 dl crème fraiche
1 dl gräddfil
1 tsk curry
1 st finhackat äpple
salt och peppar
Med tunnbröd:
4 skivor runt mjukt tunnbröd
0.5 dl philadelphiaost (eller annan färskost)
4 msk ajvar relish
8 skivor skivor rostbiff (funkar även med god rökt skinka)
1 st skivad avokado
1 st skivad grillad paprika (på burk funkar finemang!)
1 ask cocktailtomater i halvor
100 g rucola
salt och peppar
Gör så här
1. Med tortillabröd: Blanda alla ingredienserna till dressingen.
2. Fördela potatis, lök, rucola, rostbiff och solrosskott på bröden.
3. Avsluta med att ringla currydressingen över. Vik eller rulla ihop tortillabröden och ät.
4. Med tunnbröd: Bred bröden med philadelphiaost och ajvar relish.
5. Lägg på rostbiff, avokado, paprika, tomat och rucola. Krydda, rulla ihop och in i munnen!